clenstvo

Членство


КОЈ МОЖЕ ДА БИДЕ УЕФМ ЧЛЕН?

Секој граѓанин на Република Северна Македонија може да биде член на Унијата на Европски Федералисти на Македонија. Основното членство е доброволно. Процесот потоа бара од вас да ја пополните пристапницата и да ја поднесете во Канцеларијата на УЕФМ (печатена и/или електронска). Симнете ја електронската верзија од пристапницата тука. УЕФМ печатените пристапници се достапни во канцеларијата на УЕФМ.

 

За дополнителни прашања ве молиме контактирајте не на contact@uefm.mk или на социјалните мрежи.

ПАРТНЕРИ